5.5.2013

18v

Nyt on ollu kyllä ihan järkky pitkä tauko. On ollu kauhiasti kaikkea kun on bilsan kurssien uusintaa yms. meneillään, ja ei ole yksinkertaisesti edes huvittanu kirjottaa tänne mitään.

Mutta siis tässä on ollu vappua ja kaikenlaista meneillään. Aloitin mm. uuden harrastuksen, kiipeilyn.
En yhtään ihmettele että meidän vetäjämme on addiktoitunut kiipeilyyn, koska se on todella koukuttavaa!

Mutta mitä nyt tässä ihan lähellä on ollu niin muutama kaveri on saanu kortin ja sitä on pitäny sitte juhlistaa ajelemalla millon missäki. Eilen lauantaina oli Sodankylän tanssin kevät näytös johon minut oli värvätty assariksi. Hommaa riitti ja mukavaahan se oli auttaa toveria hädässä:) Eilinen ja perjantai meni siis assari hommissa aika pitkälti. Mutta sitte oli tietty yks pikku juttu että tänään on minun 18v synttärit ja pitihän meidän sitä juhlistaa eilen (tai perjaatteessa tänään). Vietin synttäri päiväni ensimmäiset hetket Tessan ja Lauran kanssa, ja loppu päivä menikin sitten sukulaisten, sirkus kavereiden ja muutaman muunkin kaverin kanssa.

Nyt sitä ollaan sitte virallisesti 18 v, enää ei voi käyttää alaikäisyyttä perusteena kun haluaa eroon puhelin myyjistä. Enää puuttuu vaan se kortti taskusta, mutta pittää vaan yrittää vielä kärsivällisesti odottaa viikko.

Tässä siskoni taituroima "kortti"

1 kommentti: